Hejsan. . .

. . .Idag ska jag rida Hubert med Ann- Sofie och Tove, för att Ann- Sofie fixade ju min blogg berättade jag ju och då ville hon rida Ior en gång till så jag sa ja direkt. Den är gången kommer bli lite roligare också för Tove ska med på Nippran. Sedan har Morfar kommit bara för 2 min sen typ, han ska sova över till imorgon, jag tror det är första gången han sover över här i Gnarp! KUL!. Sen ska jag inte göra så mycket mer idag kan ske tar jag ett lite bad efter rid turen men jag får se det sen.
VI SES!!!!!

Trasig dator -_-

Hej! jag har inte kunnat blogga för att min dator inte fungerar, så jag lånade pappas idag. Jag hoppas att ni ser att min blogg har byt header jag fick hjälp av Annsofie att fixa den och jag är super nöjd TACK Annsofie!. dom senaste dagarna har jag inte ridit för Hubert har skav av sadeln och det finns ingen som kan rida honom nu när Michelle inte är hemma. Men Lördag elr Söndag ska Annsofie rida Ior så då tar jag Hubert hoppas Tove kan följa med den här gången. Sen har jag var jag in till hudik och åt på Mcdonalds och var på beijern och köpte sten golv av något slag. Innan det badade jag igår i tre timmar i våran stora pool 31 - 32 grader =). Sedan har jag inte gjort något mer ska gå till Ior och Hubert nu tror jag.
vi ses!!

Tack Ann-sofie!!

Hej Idag har jag ridit både Ior & hubert med Ann-sofie det var super kul tycker jag och jag hoppas att hon tyckte det med. Vi hade tängt att fixa till min blogg idag men det blev imorgon istället men det går ju lika bra=). sen har jag inte gjort så mkt mer idag. Det ända jag väntar på nu är att kl ska bli 20 över 12 för ska ställa kastrullen på spisen till makaronerna det blir nämligen makaronar och korv till middag.
Jag vill tacka Ann-sofie en gång till för all hjälp med Ior.

Vi ses!!!

Sandra!

Hej Idag har jag varit med Sandra hela dagen KUL!!. Det tråkiga av allt vi gjorde var att vädret var så dåligt. Men vi var ändå ute och var med Aron och svarten på en promenad för att dom skulle bli lite varma. Nu ska jag gå och baka Muffins och sen ska jag göra rent Huberts sår och borsta Ior.


Sandra & Aron

Sandra & Aron

Svarten  


Svarten

Vi ses!!                             


Sundsvall!!!

Hej idag blev det en tur till Sundsvall med Mamma!=). Det bev en hel den saker från massa olika affärer. jag handlade allt från häst saker till skor. Bilder på alla saker finns längre ner. Under dom senaste dagarna har inte jag blogga så mkt för att jag inte haft tid. Så jag har vilat från datorn ett tag men försöker blogga så mkt som möjligt när jag har tid=).

 Jag har byggt hage med några stycken till ior och hubert också dom fick slut på all mat i den gamla så då fick dom flytta till en annan hage med mkt gräs!!=).
Igår blev det en lång rolig rid cykel tur med Michelle och Moa, jag och Michelle red och Moa cyklade. sedan badade vi i ån med hästarna och Moa!.

Nu kommer bilderna på alla saker jag köpte=)

H&M













Kappahl







Din sko




Hööks








Vi ses!!

HEEJ!

Idag blir det bygge av hage till Ior & Hubert!. Man får ju hoppas att det blir bättre väder än nu regn=(. Om vi inte tar regnkläder så blir det imorgon då=). Får blogga mer ikväll för har inte gjort något mer än.
Vi ses!!

En jobbig dag. . . .

Hej jag har inte kunnat blogga nu för jag haft fullt upp med en massa saker. Jag har bland annat ridit på Ior han är jätte pigg stegrar lite då och då men inte högt alls:p. Sen hjälpte jag mamma att jobba på säcken.

Idag ska jag vara med någon kompis (om någon vill:P) förslag??. vad ska alla andra hitta på då??


Tältning i orrsjön! med Moa & Fanny

Hej! nu har vi äntligen tältat! som jag har väntat på det här osså blir det regn 8(. Vi visste att det skulle regna men inte så mkt, det blev blött i hela tältet blä!! Så Kröpen fick åka och hämta oss. Tur var att vi hade fin och varmt väder när vi badade och fiskade 26 Grader i vattnet och fich 6-7 fiskar=). så kom nyss hem från orrsjön för att hämta tältet så på samma gång blev det lite bad och fiske 6-7 fiskar i dag å men vi tog inte hem någon idag elr igår för var inte så stora men var ju bara på bryggan med:P det var 22 grader i vattnet ganska varmt=) Nää nu ska jag få tag på Michelle. 
 
Tack för allt Moa & Fanny!!
Vi ses!!

Mycket som har hänt idag!

Hej där hemma!! Idag blev det en tur till ljusdal. Vi skulle på urnedsättning av Mormor. Sedan åkte vi på en golf resturang och åt en grymt god mat! sen när jag kom hem så drog jag till Ior direkt och gjorde rent doms vatten. Sen kom Michelle och då så tog vi in hästarna och red i väg. Dom var som streck fram så vi tog en galopp en bit för att dom skulle bli lite trött. Det fungerade på Hubert men inte lika bra på Ior men det var ialla fall mysigt!. Imorgon blir det tältning med Moa, Fanny & Linn om hon får=) Kul ska det bli det ser jag fram imot !!


 
Mormor

Mormors grav 

Saknar dej!


Ior

En fin häst !


Hubert

Och en till fin häst!

Vi ses!
puss o kram

ZzZZz. .. . .

Hej! Jag hade inte tid att blogga igår kväll för att Moa var hos mej, så det blev ett tidig blogg inlägg istället=). Igår blev det en hel mysig rid tur på Ior med Michelle och Hubert. Vi bytte occkså hästar fy vad ovanlingt det är att rida en annan häst än man är van. Det blev en kul liten tur Karra med, hon blir som en annan häst på sommaren pigg och glad varje sommar dag =). Nu snart ska jag till ljusdal. 

Vi ses! 

Hemma igen!

Hej! Jag har inte haft tid att blogga för att jag har sovit hos Moa i 2 nätter! KUL=). vi har hunnit gjort massor av roliga saker som: Hoppat studsmatta, cyklat, varit med Hanna & ida, åkt båt till gran, åkt båt och kört moa, ida & Hanna på monster plattan, sovit i tält, fiskat, åkt i ett par roliga båtar (minns inte vad dom hette), varit barnvakt, varit på skäret, BADAT!, ätit mkt god mat & haft super kul!.
Jag skrev ju ovanför att vi har åkt båt till gran, det ska jag säga att inte jag glömmer!. först så var det jätte fint väder när vi åkte mot gran. så skulle vi runt hörnet så vi kom till hamnen, Ja vad ska man säga det var hemskt men vi kom in till hamnen men inte ut för än det hade lungnat ner sej:P. så vi tog maten och gick mot säljstugan och åt. sedan så gick vi och tittade efter nyckeln till stugan och gick på en promenad runt ön. sedan vid 12 så gick lite folk och jag ner och kollade hur det såg ut. Det hade lungnat sej så om en time tyckte jag och en till att vi kunde åka. Och det gjorde vi också =) skönt att sova där man känner sej hemma!

Tack för allt Moa!♥

Vi ses!

Det vart inga bilder tyvärr!

Ridtur, pool och en störig bror

Hej! idag har jag ridit på Ior ♥. Skit kul ridtur med Michelle och Hubert, vi har också satt i hop våran pool:) En enorm pool är det allt. Imorgon blir det en skrittur på Karra. Det ser vi fram emot. Måste dra Oskar ska ha datorn. seeees:)

Tjenare!

Härligt det är att hoppa upp på häst ryggen igen!=) Jag bara tänker att man kommer ha honom varje time och minut. Så idag blev det min första tur ute i solen i byn, det är så skönt att man behöver gå 100m så kan man vara med honom hur mycket man vill. Jag har varit där fyra gånger idag och jag kanske ska ditt sen igen. Imorgon ska vi sätta upp poolen ÄNTLIGEN! som jag har väntat på det är !

Det är kul att se hur mycket dom trivs här. Här stannar Ior i hage ialla fall =)



Ior

Mums! va gött med gräs!


Hubert

Håller med !


Vi ses!


Hemma!

Nu är jag entligen hemma från den långa roliga semestern=). Först så åkte vi ner till uppsala till mina kusiner och sov över där. Sedan dagen efter så åkte vi ner till helsingborg och bodde på en camping där. Sen tog vi oss genom alla danmarks alla öar och broar till legoland och åkte in på campingen där och fixade. Sedan när alla saker var klara så tog vi och gick till legoland. Man får visst gå in gratis sista timmen så då gick vi och tittade på alla roliga lego byggnader. Finns bilder nedan.  sedan dagen efter så gick vi ditt och var där hela dagen lång. Sendan dagen efter drog vi oss hemåt igen mot kolmården men förre de så åkte vi till fyinge och tittade där det var jätte fint på stutiriet=) sen var vi på kolmården hela kvällen och lika dagen där på. Bilder finns nedan. Och sen så åkte vi till uppsala efter vi var klar på kolmården=). Och nu har jag varit hos Ior en stund kan ske ska ditt innan kvällen också får se hur jag gör.





Lejon




sebra




giraff


Legoland!



Stad gjord av lego!



Flygplats gjord av lego!




Åsna gjord på lego!


Orkar inte lägga ut flera bilder nu

Vi ses!


JIPPI!!!!

Så jag har väntat på det är, IDAG kommer världens bästa häst!! IOR!. Sedan på kvällen så åker jag ner till uppsala och sova hos kusinerna:P sen drar vi oss mot danmark=) Och kanske skara sommar land elr
kolmården=) tar vi efter vägen.





Ior♥

Ps. kommer inte lägga ut något mer på en vecka nu efter som jag är borta. Ni får klara er utan min blogg nu på ett tag!!

Vi ses!!


ZzZzz... Så känner jag...

Man känner att man måste sova lite när man har byggt hage i SEX timmar:P jag är så jävla trött att jag inte orkar stå upp =)Jippi!!. Men det bästa med allt det är är att imorgon kommer ♥Ior♥ och då får han gå i en fin stor betes hage=).  Man kan ju se på bilden nedan att Annsofie tycker att det är skönt att ta en paus  en stund, men det är inte därför hon ligger ner utan det var Moa som knuffade ner henne !!. Tur att Moa är stark!!. Men kul dag har det varit ialla fall, och imorgon åker jag till Danmark KUL!! men jag kommer ju sakna min lilla häst ♥Ior♥. I natt hade vi sov besök av moa som sov över men vara med på bild ville hon inte =)




Hahah Ann sofie är en riktig NICE person!






Hahah en trött Moa =)

Vi ses!!

RSS 2.0