Orka det här..

Hej kom nyss hem från skolan, sitter och äter lite nu då. Vet inte vad jag ska göra riktigt men det blir väl att jag tittar på TV lite. Tråkiga jag. Idag var det en dryg dag med en massa papper och sånt skit om kommun grejs DRYGT fattar ingenting så vi pratade bort lektionen Hahah.

Förlåt bloggen

När jag är och har roligt på klubben eller är på skolan så står min blogg här och rostar, fy på mej. Men jag måste försöka att bli bättre i matte och engelskan nu så ni får stå ut med att jag inte bloggar nån dag ibland. Bloggar när jag hinner jag lovar. Nu blev det inte direkt nå "roligt" inlägg men ni står ut=).

Hon är en härlig figur Imke...

Idag har jag tillbringat hela dagen i skolan och varit med Sandra Åslund. På skolan fick jag mycket bra kontakt med Imke, riktigt mysig tjej det där. Vi hoppade hopp rep på rasten sedan sista timmen så var det sällskaps spel så vi hoppade hopp rep och sedan så blev det lite Twister också med Moa och Fanny. Efter skolan så åkte jag hem till Sandra och var där ett par timmar.
Och just nu sitter jag och njuter av lite saft här framför datorn med musik och pratar med Sandra på msn

Hej bloggen!

Hej igår var jag jätte trött och orka inte blogga... så nu blir det nya tag. Idag har jag varit skolan och vi har haft slöjd, ska göra en skål i trä.
Senare idag ska jag rida lektion för Malin. Hoppas att det blir nå kul dårå. Men nu gör jag inte mycket mer än att bara sitter och chatar med några på msn och lyssnar på musik vet faktiskt inte vad jag göra.
Men idag fick alla lite kontakt med den nya tjejen Imke genom att skriva ett brev och skriva in det i Google översätt. Hon ville lära sej rida sa en lärare på skolan så hon ska få följa med mej någon gång upp på klubben och se hur det ser ut där och vart det är om hon vill....

Ett snabb inlägg

Hej bloggen nu blir det ett kort inlägg för jag har inte gjort så mycket idag bara varit i skolan och tröka på så nu sitter jag bara och chatar med Fanny på msn. Det är ett inlägg iallafall=)


Ny tjej i skolan..

Hej bloggen !! idag började skolan och vi var ute nästan hela dagen. Vi hade lite stationer som vi körde bland annat drag kamp, skidor, boll kastning & tips runda mm. Det var också en ny tjej som började idag som hette Imke  och en syster till henne som hette någon ting som jag inte minns, dom kom visst från Belgien och då kanske ni för står att man fattar inte vad dom säger och dom fattar inte vad vi säger det är lite svårt att lära känna henne då... men får fortsätta att lära känna henne bättre =)

Svaret på min fråga..

Nu har min fråga fått ett svar också, svaret var att jag skulle få jobba i ett litet fråd med leksaker i där fick jag och Sandra Åslund jobba idag och imorgon TRIST!!!!

En duktig Ior...

Hej bloggen idag blev det en rid tur på Ior själv ut i skogen, men det var inga problem alls örena framåt hela rid turen och blev inte rädd för en ända sak, då blir jag jätte sugen på en lite längre tur men han tävlade igår och han har bara blivit riden själv av mej 3 gånger nu, så det blev en tur runt klubben typ i skritt. när jag kommer tillbaka till klubben så står jag och borstar Ior ute i det fina vädret medans Hubert står i hagen. Dom säger att Hubert kan vara själv i hagen, men det verkar inte som så. När jag tittade ner mot honom så ser jag hur han har går på " knäna " under staketen, han hade väl fått lös ett handtag på något vis. FY fan va jag blev sur och sprang ner mot hagarna och skulle hämta honom, han fick stor fick stryck och sprang till slutet av hagen när han kom tillbaka. Medans jag fixade med Hubert så stod Ior kvar på samma ställe som när jag gick, duktig han är♥

En fråga??

Hej imorgon börjar skolan och jag skulle få ett special uppdrag hade lärarna bestämt sa Katarina igår på tävlingen. Jag undrar vad det kan vara, snälla kommentera vad det kan va jag dör av nyfikenhet......
bloggar mer senare ikväll om jag hinner=)

Tävling!!

Hej alla underbara blogg läsare ! idag blev det tävling på Ior som jag inte är så nöjd över... clear rounden är jag jätte besviken över mej själv men men så blir det ibland. Där i mot är jag jätte nöjd över lag hoppningen iallafall grunden, hoppade fel hinder på om hoppningen. Inte direkt min tur dag, men tack vare Fanny, Hanna & Linnea så tog vi oss upp på första plats ändå=).


Nu är blogg pausen slut!

Hej nu är den lilla blogg pausen slut så nu blir det bloggning igen!!. Det blev en hel del saker som vi plokade i mormors saker hemma hos Morfar.
Tävling!! Imorgon blir det tävling här i Gnarp på Ior, det ser jag fram i mot. Så idag har jag fixat och grejat en hel den faktiskt. Det blir att jag hoppar en Clear Round 70 cm och en lag tävling på 40 cm, det blev det lilla laget som jag fick hoppa i för det blev bara jag i det stora annars, men Linnea Larsson och Hanna Sjödin är ju duktiga båda två så det ska nog gå bra! Ha det bra!

Blogg paus....

Hej min förkylning har börja bli bättre och bättre nu så nu är det bara att följa samma spår som tidigare.
Idag sticker jag till Ljusdal och sover över hos Morfar med han och Mamma, vi ska gå igenom alla mormors saker. Men innan vi åker ditt så ska hela familjen äta i Hudik efter som Mamma jobbar idag, man hoppas på donken ......
Så jag kommer hem på torsdag vid fem typ men kanske inte hinner blogga då efter som jag ska upp på klubben och hoppa Ior, så nu blir det inte att jag blogga för en på fredag. Men då blir det nya tag
Hej då alla glada blogg läsare ....

Sjuk sjuk & sjuk....

Hej bloggen nu vill jag faktiskt bli frisk det är ju inte mycket kvar av den här sommarlovet nu, och jag vill ju vara med på hopp träningen som är på torsdag. Ska ska nog ta lite äcklig host medicin snart så jag blir av med min hosta. Det ända jag gör nu när jag är sjuk är att sitta vid datorn som en hö säck, men det lönar sej inte jag har ju redan läst alla bloggar, tittat Bilddagboken, och är online på msn & lyssnar på musik. Snälla jag vill bli frisk och vara med kompisar ....Hoppas ni håll tummarna på att jag få bil frisk nu
Hej då!

Måste vara tyst.. . . .

Hej alla bloggläsare!! en hemsk sak har hänt mig jag får inte prata någonting just nu för jag är jätte hes tappade nästan rösten igår kväll, så nu får jag försöka vara tyst hela dagen....
Igår så red jag och Michelle en halv lång tur på Hubbe-Bubbe & Ior med en lång galopp i slutet av rid turen.
När jag kom hem från klubben så skulle pappa gräva upp en slang som han skulle dela på ( lite svårt att förklara ), men istället så gick huvudströmmen sönder så det är därför jag bloggar nu på morgonen istället. Jag får göra ett inlägg ikväll också om jag har tid kvar till datorn
VI SES!!

Heej!!

Just nu är lite gäster här bland annat Moa Sjödin så jag ska inte blogga jätte mycket nu när vi har gäster så jag får blogga ett längre inlägg imorgon.. . .
Bättre ett litet inlägg än inget alls
Vi hörs imorgon!! ♥

Iors hovar

Hej jag tänkte vissa va Iors hovar har blivit fin nu mot för när jag hade han på bete i sommar, dom var så långa och fula då hoppas de håller sej fina längreden här gången. Har dock ingen bild på hovarna då. . .
Fram- hov
bak hov
Bak- hov
Hej då !

God morgon!

Hej!
Idag är Ior med i både Sundsvall & Hudiksvalls tidning det tycker jag att ni ska titta.

Ska rida Ior idag också med Michelle och Hubert det ska bli kul !! sen ska jag väl bara sitta framför datorn ska inte vara ute så mycket nu när jag har varit sjuk och allt.
Jag får blogga mer senare efter som jag inte har gjort mer än att ätit frukost.
Statistiken ökar allt mer en stålt bloggare sitter här fortsätt så. . .
Vi ses sen!

Datorn är lagad!!!!

Äntligen så är min dator lagad, min kusin Erik fixade det efter som han jobbar med datorer. Det bästa är att jag inte har vista nu istället jag HP,  MSN fungerar nu, plus att jag har en ny e-post addres efter som jag glömde bort lösenet till den gamla. Och jag fick en bonus med och det var spotify.

Sen har jag varit till hudik och köpt en bädd madras till min säng, och lite andra saker till sängen. En annan sak var två tanke kuber som jag fick nå fel på efter 5 min!!!.

Jag är frisk nu också!

Vet inte vad jag ska skriva mer nu.
Vi ses!

Lite sjuk :(

Godmorgon alla glada!
Igår fick vi besök av Morfar & en kusin till honom jätte kul att träffa Morfar, men jag var sjuk tråkigt. Så när dom var där sov jag och bara hängde, men man hade inte något att göra åt de för jag var jätte yr.
Senare på kvällen så skulle mamma & pappa på dans så jag skulle vara barnvakt åt Olof men det blev tvärt om, det var Olof som fick jobba och jag fick sitta och titta TV istället.
Idag ska jag nog bara sitta och ta det lugnt och bli frisk för imorgon ska jag rida Ior.
snälla håll tummarna för att jag ska bli frisk...
Det får bli lite text idag efter som jag inte har gjort så mycket, ni får stå ut
Vi Hörs!!

Är sommaren slut nu ??

Hej alla glada!
Inatt har jag ställt mig en ända fråga är sommaren slut? det är ju bara regn nu, jag som hade hoppas på att få lite sol innan sommarlovet är slut. Men jag har hoppet kvar några dagar till...
Igår så blev det inte att jag hade möjligheter att blogga för Oskar hade datorn, men ni får stå ut med att jag gör morgon inlägg istället. Igår tillbringade jag dagen med Sandra vi badade i nästan 3 timmar sedan jobbade hon och jag med Mamma på säcken. Det var mycket folk och det var massa saker som såldes, det jobbigare än man kan tro men det är lite kul och se vad alla handlar också. Efter åt så åkte jag och Mamma på statoil och köpte mjukglass som belöning, det gör vi varje gång nu för tiden.
Idag vet jag inte vad jag ska göra, jag får väl fortsätta att hoppas på lite mer sol. Ni vill väl också ha mer sol och ljus innan det här lovet är slut?.
Många stora kramar från Lisa

Man hinner inte bara . ..

Hej igen jag har inte kunnat blogga för haft någon tid jag har tälta, lämna till baka Ior, sovit i farmor & farfars stuga, varit med kompisar och en hel del mer plus att min dator inte fungerar.

Tältade med Moa & Linn:
På fredagen så blev det tältning med Linn & Moa jätte kul sov inte en ända stund på hela natten det är ju kul från början med det är inte kul senare på kvällen. Tältningen på lördag blev inställd för att Fanny kunnde inte komma och då blev det lite folk 2 nätter i rad.
Sov i Farmor & Farfars stuga: På Lördagen så blev ju tältningen inställd så då blev det att jag sov med Olof, Farmor & Farfar i deras stuga istället.
Ior har åkt tillbaka till klubben:
Idag har Ior också åkt tillbaka på ridklubben jätte tråkigt tycker jag skullee vilja ha honom flera veckor till men det går ju inte. Hubert hade slitit sönder sina hovar så han gick inte att rida hem så då lånade vi Kajsa Nilssons häst transport och körde dom i, Ingen ville gå in i den först men sen gick Hubert men inte Ior så Annsofie fick hjälpa oss med att få in båda ponnysarna i transporten.
Tack Ior för en jätte rolig sommar det är måste vi göra om!!.
Och tack alla som har hjälpt mig och Michelle med allt krångel.
Vi ses!!
Sov i Farmor & Farfars stuga: På Lördagen så blev ju tältningen inställd så då blev det att jag sov med Olof, Farmor & Farfar i deras stuga istället.
Ior har åkt tillbaka till klubben:
Idag har Ior också åkt tillbaka på ridklubben jätte tråkigt tycker jag skullee vilja ha honom flera veckor till men det går ju inte. Hubert hade slitit sönder sina hovar så han gick inte
'att rida hem så då lånade vi Kajsa Nilssons häst transport och körde dom i, Ingen ville gå in i den först men sen gick Hubert men inte Ior så Annsofie fick hjälpa oss med att få in båda ponnysarna i transporten.
Tack Ior för en jätte rolig sommar det är måste vi göra om!!.
Och tack alla som har hjälpt mig och Michelle med allt krångel.
Vi ses!!

Tältning med moa och linn

kul :)

Hej alla blogg läsare . . .

...idag har jag varit med Moa som jag skrev i det tidigare inlägget, vi körde hängmatta-kampen super KUL!!. Just nu ska jag vänta tills kl blir 8 för då ska jag rida med Michelle. Nu har Malin varit och tittat på doms hovar också dom var rid bara tur, jag vill inte betala för något som jag inte får det känns inte rätt?. jag vet inte mycket mer jag kan skriva.
Säg till alla att titta bloggen !!
Vi hörs!

Hej!....

... idag är det fint väder och det älskar jag och för att fira det ska jag vara med Moa tredje dagen i rad. Igår fick både Ior och Hubert vila för doms hovar blir bara sämre och sämre, det är inte kul just nu för Ior & Hubbe. Just precis nu kom Moa så jag får blogga mer när jag har en dator.
Vi hörs!!

Moa!

Hej bloggen! Inatt har jag sovit hos Moa kul! vi har grejat lite saker till tältningen som vi ska ha på Lördag !!. Idag kommer Michelle hem från Stockholm också så då blir det än rid tur med henne och moa ska också med hoppas jag!!, det är lite skönt att rida med någon annan nu när Michelle har varit borta man trötnar på folken efter ett tag tycker både jag och hon. Sen vet jag inte vad jag ska göra mer idag jag och Moa kanske badar lite sen men det får vi se. Nä nu ska jag och Moa hitta på något tycker jag!!.

Kom ihåg att höra av er om ni vill tälta på Lördag!.

VI HÖRS!!

Tältning

Hejsan! Jag & Moa tänker fixa en tältning i byn på Lördag så vi undrar om någon är sugen på lite tältning?? hör av er till mej elr Moa isåfall.



Hej igen!!

Nu har jag inte bloggat på några dagar för datorn är trasig fortfarande så jag fick låna Oskars dator idag istället. Idag har jag bland annat varit med Sandra kul! vi har ridit badat och en massa andra saker. Just nu gör jag inte mkt tänker gå till Ior sedan också. Både Ior och Hubert blev utan fram skor idag för att dom var lös och för att Hubert hade jätte ont i hovarna så Malin drog ut dom tråkigt när det blir så. Nä nu ska jag inte sitta inne längre.
Vi hörs!!♥

RSS 2.0